Skip to content

Indítsa el B2B webáruházát akár 3-6 hónap alatt!

Ismerje meg a ONe-t, a modern B2B e-kereskedelmi platformot, amely forradalmasítja a kereskedelmi gyakorlatokat és lehetővé teszi vállalkozások számára, hogy hatékonyabban értékesítsenek online és offline csatornákon keresztül​​​​.

A ONe Platform Jellemzői:

  1. 3az1-ben E-kereskedelmi Megoldás: A ONe egyedülálló kombinációja az online áruháznak és a hagyományos értékesítési rendszereknek, amely segít vállalkozásoknak optimalizálni értékesítési folyamataikat​​.
  2. Teljes Körű Integráció: A platform lehetővé teszi az ERP, WMS, PIM rendszerek integrálását, valamint a weboldal arculatának teljeskörű beállítását​​.
  3. D2C Funkcionalitás: A ONe segítségével kiterjesztheti üzleti tevékenységét, új üzleti partnerekre tehet szert az online katalógus és D2C funkciók segítségével​​​​. (D2C : Direct To Customer, gyártótól közvetlenül a végfelhasználónak értékesítési modell)
  4. Egyszerűsített Értékesítői Interakció: A platform lehetővé teszi az értékesítők számára, hogy közvetlenül csatlakozzanak az e-kereskedelmi felülethez, így gyorsabbá és hatékonyabbá téve a vevővel történő együttműködést​​​​.

A bevezetés folyamata:

  1. Üzleti Tevékenység Elemzése: A ONe csapata elemezni fogja vállalati tevékenységét és igényeit​​.
  2. Cég Digitális Felkészítése: Együttműködve felkészítjük cégét a digitális transzformációra​​.
  3. Platform Beállítása: A platformot az Ön vállalkozásának igényeihez igazítjuk, bemutatva minden lehetséges funkciót​​.
  4. Működés és Ellenőrzés: Ellenőrizzük, hogy a platform minden elvárásnak megfelel-e​​, és végül működésbe hozzuk​​.