Skip to content

Termékleírási Szabványok – Az ETIM piaci előnyei

Fedezze fel, hogyan alakíthatja át az ETIM szabvány a termékleírásokat! Az Allwins Hungary elkötelezett az ETIM (European Technical Information Model) szabvány mellett, amely forradalmian új megközelítést kínál a termékleírások terén. A marketing szemszögéből megközelítve, az ETIM nem csupán egy osztályozási modell, hanem egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi vállalkozások számára, hogy versenyelőnyt szerezzenek a piacon.

Az ETIM szabvány előnyei:

  1. Globális együttműködés és standardizáció: Az ETIM a világ 21 országából származó nagykereskedő és ipari vállalkozások közreműködésével jött létre. Ez a nemzetközi elfogadottság biztosítja, hogy termékei mindenhol azonos módon jelenjenek meg, növelve ezzel a globális piaci elérhetőséget.
  2. Precíz és egyértelmű termékadatok: Az ETIM lehetővé teszi a termékek pontos és részletes leírását. Ez a fokozott átláthatóság növeli a vásárlói bizalmat és elégedettséget.
  3. Széleskörű alkalmazhatóság: Kezdetben az elektrotechnikai szektorra összpontosítva, az ETIM mára kiterjesztette hatókörét többek között a HVAC & építőipari termékekre is, így további számos iparágban alkalmazható.
  4. Egyszerűsített döntéshozatal és jobb vásárlói élmény: Az ETIM szabvány használatával a vásárlók könnyedén összehasonlíthatják a termékeket, így gyorsabb és pontosabb döntéseket hozhatnak.

Az ETIM szabvány alkalmazása az Allwins Hungary-nál nem csupán egy technikai döntés, hanem egy stratégiai lépés a piaci versenyképesség növelése érdekében. A precíz és egységes termékleírásokkal ügyfeleinknek egyértelmű előnyt biztosítunk, megkönnyítve ezzel a vásárlási folyamatot és növelve a vevői elégedettséget. Az ETIM szabvány az út a jövő felé – csatlakozzon hozzánk ezen az innovatív utazáson!