Skip to content

Rólunk

Ismerj meg minket!

Az Allwins Hungary Kft egy dinamikusan fejlődő tanácsadó vállalat, amely számos területen nyújt kiváló minőségű szolgáltatást ügyfeleinek. Cégünk székhelye Budapest. Online kapcsolat révén az egész ország területén és nemzetközi szinten is elérhetők vagyunk.

Fő tevékenységünk közé tartozik a stratégiai tanácsadás, üzleti elemzés és B2B e-commerce platform bevezetés. Célunk, hogy ügyfeleink számára segítsük az üzleti folyamatok hatékonyságának növelését és versenyképességük javítását. Tapasztalt szakembereink kiemelkedő tudással és gyakorlattal rendelkeznek az üzleti folyamatok optimalizálásában és az innovatív e-commerce megoldások tervezésében és bevezetésében.

Úttörő az üzleti élet és a technológia jövőjében

Az Allwins Hungary víziója egy olyan jövő felvázolása, ahol a technológia és az innováció hajtja a vállalati sikerességet, ahol a pályakezdő fiatalok mentorálása és támogatása központi szerepet kap, és ahol az üzleti tanácsadás új dimenzióit felfedezve teremtünk értéket a magyar és európai vállalatok számára. Különös hangsúlyt fektetünk a legmodernebb IT technológiák bevezetésére, ezzel biztosítva partnereink számára az üzleti sikerhez szükséges eszközöket és megoldásokat.

Stratégia és Üzletfejlesztés

Célunk, hogy a stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadás területén piacvezetővé váljunk, olyan egyedi megoldásokat és perspektívákat kínálva, amelyek elősegítik ügyfeleink hosszú távú sikerét. Ennek érdekében kiemelt figyelmet fordítunk az adatvezérelt döntéshozatalra és a digitális marketing új dimenzióinak megnyitására, amelyek alapjaiban alakítják át a vállalatok piaci helyzetét.

Pályakezdők Mentorálása

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a pályakezdő fiatalokat támogassuk szakmai fejlődésükben és az üzleti életben való sikeres kibontakozásukban. 

Technológiai Forradalom: A Célzott Rendszerek és az AI

Az Allwins Hungary a termékadat-kezelés, termék-árazás, speciális termék értékesítés, projektmenedzsment forradalmát hirdeti a célzott rendszerek innovációján keresztül, amely radikálisan átalakítja az adatkezelést a nagykereskedelemben. Az AI és az Ipar 4.0, értékesítés 4.0 megoldások bevezetése, valamint a dobozos szoftverek széles választékának biztosítása új lehetőségeket nyit meg partnereink számára az e-commerce és a 4.0 gondolkodásmódban.

Rövidebb Távon

A következő öt évben az Allwins Hungary a gyakorlati megvalósításra és a technológiai innovációk bevezetésére koncentrál. Az értékesítés 4.0 gondolkodásmód terjesztésével, a célszoftverek készítésével és az AI használatának meghonosításával a vállalatoknál célunk, hogy áttörést érjünk el a dobozos szoftverek fejlesztésében és bevezetésében, ezzel is erősítve partnereink versenyképességét a globális piacon. Továbbá, az az elképzelésünk, hogy egy olyan környezetet teremtsünk, ahol a pályakezdők lehetőséget kapnak arra, hogy kibontakoztassák kreativitásukat, problémamegoldó képességüket és fejlesszék szakmai tudásukat.


Tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásaink révén segítünk ügyfeleinknek az üzleti folyamatok optimalizálásában és hatékonyságának növelésében. Tapasztalt csapatunk a legfrissebb trendeket és bevált gyakorlatokat alkalmazza, hogy segítsen az üzleti céljainak elérésében.

Stratégiai műhely

Digitális audit

Stratégiai analízis

Új üzleti modell

Változás-menedzsment

Digitalizálási stratégia

Üzleti elemzés

Az üzleti elemzés területén kiterjedt ismeretekkel és analitikus szemlélettel rendelkezünk. Az átfogó elemzések segítenek az üzleti folyamatok megértésében és a lehetőségek kiaknázásában, ami hozzájárulhat vállalkozásuk sikeréhez.

Folyamatelemzés

IT követelmények

Kockázat azonosítás

Folyamattérképek

„Jövőkép” modellek

Megvalósítási dokumentáció

Integráció és bevezetés támogatása

Szakértő csapatunk felkészült a B2B e-commerce platformok bevezetésére és optimalizálására. Segítünk ügyfeleinknek az online értékesítési csatornák kiépítésében és fejlesztésében, hogy maximálisan kihasználják az e-kereskedelem előnyeit.

Projektcsapatok alakítása

Integráció megtervezése

Optimalizálás

Projektmenedzsment

IT támogatás

Analitika

Misszió

Az Allwins Hungary Kft. Elkötelezettsége az Innováció és Fejlődés iránt

Az Allwins Hungary Kft. küldetése, hogy ügyfeleink számára magas színvonalú tanácsadási, üzleti elemzési és B2B e-commerce szolgáltatásokat nyújtva segítsünk nekik az üzleti folyamatok optimalizálásában és hatékonyságuk növelésében. Az általunk alkalmazott legfrissebb trendek és bevált gyakorlatok segítségével törekszünk az üzleti célok elérésére, és szakértelmünkkel hozzájárulunk ügyfeleink vállalkozásának sikeréhez.

Kulcsfontosságú Pillérek:

Stratégiai Támogatás és Üzletfejlesztés: A piacvezető stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadás révén egyedi megoldásokat és perspektívákat kínálunk, amelyek hozzájárulnak ügyfeleink hosszú távú sikeréhez. Az adatvezérelt döntéshozatal és a digitális marketing innovációinak előtérbe helyezése révén formáljuk újra a vállalatok piaci megjelenését.

A Pályakezdő Fiatalok Mentorálása: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk a pályakezdő fiatalokat szakmai fejlődésükben. Olyan környezetet kívánunk teremteni, ahol a fiatalok kreativitásukat, problémamegoldó képességüket és szakmai tudásukat fejleszthetik.

Technológiai Innováció és Forradalom: Az AI, Ipar 4.0, és értékesítés 4.0 megoldások bevezetésével, valamint a cél-rendszerek és a dobozos szoftverek széles választékának biztosításával új lehetőségeket nyitunk meg partnereink számára, elősegítve ezzel a vállalkozásuk digitális átalakulását.

Az Allwins Hungary Kft. elkötelezett amellett, hogy úttörő szerepet töltsön be az üzleti élet és a technológia jövőjében, megteremtve ezzel a lehetőséget ügyfeleinknek, hogy maximálisan kiaknázzák potenciáljukat egy dinamikusan fejlődő, digitalizált világban.

Kapcsolat

Nem kell, hogy bonyolult legyen minket megtalálni!

Írj és 1 munkanapon belül válaszolunk!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
GDPR