Skip to content

A csapatunk

ismerd meg szakértő csapatunk!

Tapasztalt szakértőink segítenek a legújabb technológiai megoldások bevezetésében és az üzleti folyamatok optimalizálásában, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eredményeket érjék el. Elkötelezettek vagyunk a személyre szabott, innovatív megoldások iránt, amelyek hatékonyan támogatják partnereink növekedését és sikerét. Ismerje meg dinamikus és elhivatott csapatunkat!

Készen állunk, hogy Önnel együttműködve valóra váltsuk üzleti céljait.

Jeszták Tamás

Co-founder

Jelenleg szakmai célom az ismeretek, tapasztalatok megosztása és a vállalkozók versenyelőny kiépítésének segítése innovatív informatikai megoldások segítségével.

Elérhetőség:  

Lénárt Levente

Üzleti elemző – Tanácsadó

Területem a változás menedzselésében és a stratégiai gondolkodásmódban rejlő lehetőségek átadása a vállalatok és vállalkozások részére.

Elérhetőség:  
+36 20 401 1859

Sebestyén Vivien

Üzleti elemző

Célom a komplex problémák megértése és hatékony megoldások keresése az üzleti világban, fókuszban az adatelemzés és folyamatok tervezése. 

Elérhetőség:  
+36 30 119 9455

Szakértelem

Csapatunk elismert és magasan képzett szakemberekből áll, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a digitalizáció és az üzleti tanácsadás területén. Rendszeresen frissítjük tudásunkat a legújabb technológiai fejlesztésekkel és iparági trendekkel, hogy ügyfeleink számára mindig a legkorszerűbb megoldásokat kínálhassuk. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértelmünkkel hozzájárulunk partnereink sikereihez.

Tapasztalat

Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, számos sikeres projektet valósítottunk meg különböző iparágakban. Ügyfeleink között kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok is megtalálhatók, amelyek mind elismerik, hogy tapasztalatunk és stratégiai gondolkodásunk jelentős értéket képvisel számukra. Az eredmények önmagukért beszélnek.

Hatékonyság

Hatékonyságunk alapja a precíz tervezés, a részletes elemzés és a jól bevált módszertanok alkalmazása. Projektjeinket mindig időben és költséghatékonyan valósítjuk meg, maximális ügyfél-elégedettség mellett. Arra törekszünk, hogy minden feladatot a lehető leggyorsabban és legpontosabban végezzünk el, ezzel biztosítva partnereink számára a legjobb eredményeket.