Skip to content

ONe B2B webáruház

A ONe B2B webáruház egy komplex értékesítési platform, amely a modern B2B kereskedelem minden igényét kielégíti egy helyen​​. A webáruház funkcionalitáson túl Offline és online értékesítési megoldásokat kínál, mint például CRM, gyors értékesítést és mobil kereskedelmet​​. Az online értékesítés megvalósítható a B2B és D2C szektorokra is​​.

Az e-commerce platform intuitív és fejlett keresőt használ, amivel a teljes termékpalettát kínálhatja vevői számára, a platform támogatja a megrendelési és számlázási előzményekhez való hozzáférést amely lehetővé teszi a jobb ügyfélszolgálatot és értékesítést, miközben időt takarít meg az értékesítők számára​. A rendszer számos funkciót kínál az marketingesek számára, hogy maximalizálhassák az értékesítést és az ügyfélkiszolgálást​.

Modern B2B webáruház technológia

A platform a legmodernebb technológiákat és alkalmazásokat használja az értékesítés támogatására​. Az integrált külső PIM rendszer (termékinformáció-menedzsment) lehetővé teszi az összes termékadat kezelését​​. Az ePrice kiegészítő modul szolgáltatással a B2B árképzés könnyen kezelhető, míg az egyedi igényeket kielégítő alkalmazások, mint például egyedi kalkulátorok és konfigurátorok tovább bővíthetik a rendszer funkcionalitását​​. Az Allwins Hungary rendszerintegrátorokként bátran ajánlja a ONe B2B webáruházat minden olyan nagykereskedelmi vállalkozásnak, ahol a jelenlegi rendszer korlátai gátolják a továbbfejlődést.

A ONe B2B platform lehetővé teszi, hogy a vállalkozások egy lépéssel mindig az élen járjanak a digitális átalakulásban.

A B2B webáruház nem csupán egy modern rendszer, amely minden technológiai igényt kielégít, hanem a tudás és tapasztalat összessége is, amit a bevezetési folyamat során átadunk ügyfeleinknek. Képzelje el, hogy az értékesítői nem pazarolják az idejüket azzal, hogy a vevőkkel árat vagy készletinformációt egyeztetnek. A ONe platform segítségével az ügyfelek maguk találják meg ezekre a kérdésekre a válaszokat, az értékesítők pedig tanácsadókká válhatnak, lesz idejük új ügyfeleket szerezni és a meglévőkkel a kapcsolatot ápolni. Létrehozhat egy modern értékesítési csapatot, amely gyorsabban fejlesztheti az értékesítést, mint gondolná.

A ONe webáruház platform a legújabb technológiát használja, amelyet nap mint nap fejlesztenek. Egy csoport IT-szakember minden nap a legújabb funkciókon dolgozik, minőségi és tiszta kódokat írva. Az előre elkészített integrációk és egy nyitott API mellett a ONe b2b webáruház platform OPEN, ami azt jelenti, hogy az Ön IT-szakemberei könnyen hozzáadhatják azokat a funkciókat, amelyekre a cégének szüksége van.

Ön ERP, WMS, PIM vagy CRM rendszereket használ? Vagy talán egyiket sem, és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Valójában mi vagyunk a válasz a problémákra és szükségletekre, és fejleszteni fogjuk az online üzletét. A ONe integrálja az összes olyan rendszert, amely megkönnyíti a B2B üzleti tevékenység működtetését. A ONe egy olyan ökoszisztéma, amely lehetővé teszi nemcsak az online, hanem az offline értékesítés kezelését is!